PEPSI CHALLENGE ÉS KUPAKOS nyereményjáték

PEPSI CHALLENGE ÉS KUPAKOS nyereményjáték
Nyereményjáték leírása: 

PEPSI nyári kampány:
A Pepsi Challenge egy egész nyáron át tartó őrület, melyben hetente állítunk titeket különféle izgalmas kihívások elé, melyeket teljesítve rengeteg egyedi ajándék lehet a tiétek.

A kihívásokat minden héten elsősorban a , a kampány oldalán tesszük közzé. Hogy részt vegyetek a játékban, nem kell mást tennetek, mint regisztrálni az e-mail címetekkel, vagy a Facebook profilotokkal, és bevállalni a heti kihívásokat.

A kihívások bevállalása (azaz, ha rákattintasz a megfelelő gombra), 1 Globe-ot ér, amivel már automatikusan esélyed van, hogy megnyerd a heti 70 db Pepsi Vintage Series by BP Creative snapbackek egyikét. Azonban, ha a fődíjra, a 13 egyedi, névre szóló, Pepsi dizájnú Csepel Royal városi kerékpár egyikére pályázol, elengedhetetlen, hogy a kihívások teljesítését bizonyítsd is nekünk egy videó vagy kép feltöltésével. A bizonyításért 20 Globe-ot kapsz, ami annyit jelent, hogy a neved 20-szor kerül bele virtuális kalapunkba a sorsoláskor, azaz 20-szor több esélyed van nyerni. A fotó vagy videó feltöltésével a Globe-okat automatikusan megkapod, viszont tudnod kell, hogy ha nyersz, mindenképpen megnézzük a bizonyítékaidat. Ha a tartalom nem megfelelő, kénytelenek leszünk másnak adni a nyereményed, vagy a játékszabályzat értelmében (link) esetlegesen kizárni a játékból, így fontos, hogy csakis a kihívásokhoz kapcsolódó tartalmakat ossz meg velünk!

A nyári kampányban részt vevő termékek kupakjai is segítenek elérni célodat, ugyanis a bennük található azonnali nyeremények mellett kódokat tartalmaznak, melyek feltöltésével szintén növeled esélyedet a versenyben. A kódok 5-10-ig tartalmaznak Globe-okat. (Itt szeretnénk hangsúlyozni még egyszer, hogy a Globe nem egy pontot, hanem nyerési esélyt jelent.) Sőt, naponta véletlenszerűen Golden Globe is kiosztásra kerül, ami 50-szeres esélyt jelent a sorsoláskor. Egy kódot csak egyszer használhatsz fel, és naponta összesen 6 kódot tudsz feltölteni, de mint láthatod, ezt a keretet érdemes kihasználni, hogy eljuss a célig, és neked legyen a legmenőbb bringád a városban, egy névre szóló Csepel Royal kerékpár.

Minden nyereményre csak egyszer vagy jogosult, tehát a kampány során maximum egy Pepsi Vintage Series by BP Creative snapbacket, és egy Csepel Royalt nyerhetsz, viszont a kettő nem zárja ki egymást. Vállald be a Pepsi Challenge nyári kihívásait!

Ha bármilyen további kérdésed merülne fel, keress minket itt: pepsichallenge@adamsky.hu.

Játék kezdete: 
2015-06-01
Játék vége: 
2015-08-31
Sorsolás időpontja: 
2015-06-08
Nyeremények: 

1000000 db Lay’s 28g chips,
500000 db Pepsi 0,33l üdítő,
2000 db Microsoft Lumia 535 okostelefon,
1 db Csepel Royal 3 típusú kerékpár (hetente),
70 db Pepsi Vintage edition by BP | CREATIVE snapback baseball sapka, különböző kivitelben (hetente).

Hozzászólások

jó a játék,és remélemhogy megnyerjem a nyeremény játékot

jdiawuzr8azte8dzaw89rő8eu9aw7eq3w8üea7urr7t98wqezrf89

Most el kell menni a be váltó helyre a kódokal vagy hová kell fel tölteni?

sziasztok engem is erdekelne hova tudom a kodokat feltolteni köszi a választ

Hova tóltsem a kódot??ijen idiota játékot ki talált ki?????
Remélem a pepsi olvassa

Oldalak