Autó nyeremény

 • Milka nyereményjáték
  Minden nap karácsony a Milkával! A Milka csokoládék segítségével idén karácsonykor még különlegesebb ajándékokkal lepheted meg szeretteidet! Vásárolj bármilyen Milka terméket legalább 999 Ft értékben, töltsd fel az AP-kódot, és nyerd meg napi ajándékaink egyikét, vagy épp a fődíjat, a BMW családi autót! Ha nyertél, a részletekről e-mailben értesítünk majd. A vásárlást igazoló blokkot őrizd meg, a nyertes blokkot be kell küldeni. Egy játékos egy pályázattal legfeljebb 1 db napi nyereményre, és 1 db főnyereményre lehet jogosult.
 • Nyerj egy Ken Block 2015 Ford® távirányítós autót!
  Vásárolj promóció időtartama alatt 1 db bármilyen Monstert bármely Lidl áruházban. A vásárlást igazoló blokkot regisztráld a www.monsterenergy.com játék oldalon, és írd le legfeljebb 30 szóban a kedvenc Monster Energy élményed, és miért lett az. A legjobb 5 "Vásárlói véleményt” zsűri választja ki. A vásárlást igazoló blokkot őrizd meg. Csak tizennyolcadik életévét betöltött, magyarországi lakos nyerhet.
 • Nyerjen tészta-liszt meghajtású autót a Gyermelyitől
  Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt egyszerre egy csomag bármilyen Gyermelyi tésztát és egy csomag bármilyen Gyermelyi lisztet. A vásárlást igazoló blokkot regisztráld a vásárlás hetében a http://gyermelyi.hu/nyerjenskodafabiat/urlap.php játék oldalon. A vásárlást igazoló blokkot őrizd meg, a nyertes blokkot be kell küldeni. A promócióba résztvevő termékek: Tészták: Gyermelyi 4 tojásos 500g-os termékek, Gyermelyi 4 tojásos Lebbencs, 250g, Gyermelyi 8 tojásos 250g-os termékek, Gyermelyi Vita Pasta 500g-os tésztatermékek, Donna Pasta 500g-os termékek, Germi 400 g-os terméke,k
 • SPAR, INTERSPAR "Nyerjen és nosztalgiázzon a Velünk!"
  Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt bármely SPAR, INTERSPAR áruházban egyszerre legalább 3 db promócióban részt vevő terméket. Minden harmadik termék után egy kaparós sorsjegyet kapsz. A sorsjegyen található egyedi kóddal regisztráld a http://nyeremenyjatek.spar.hu/termekek.php játék oldalon.
 • SPAR nyereményjáték "Nyerjen és szurkoljon a Sparral!"
  Június 9. és július 6. között fantasztikus nyereményekkel várjuk Önt! Ehhez nem kell mást tennie, mint egyszerre legalább 3 darabot vásárolnia a promócióban részt vevő termékek közül a SPAR és INTERSPAR üzletekben. Minden harmadik termék után egy sorsjegyet kap, amivel akár négyszer is nyerhet! Kaparja le a sorsjegyen lévő letakart felületet: ha valamelyik azonnali nyeremény nevét látja meg, Ön nyert! Nyereményét átveheti bármely GLS CsomagPonton, vagy kérésére házhoz szállítjuk.
 • Játssz és nyerj a Nestlével a TESCO-ban! Nestlé nyereményjáték - TESCO
  Vásárolj a promóció időtartama alatt Nestlé termékeket egyszerre legalább 1000 Ft értékben, a Tesco üzleteiben. A vásárlást igazoló blokk adatait küldd be SMS-ben a 06-30-344-4294-es telefonszámra. Minta SMS: AP kód*Név*Dátum, Időpont Minta SMS: a12345678*Minta Katalin*2016.06.26 11.00 A vásárlást igazoló blokkot őrizd meg, a nyertes blokkot az értesítést követő 10 naptári napon belül be kell küldeni. Egy játékos a nyereményjáték időtartama alatt korlátlan számú Nestlé ajándékcsomagot, és legfeljebb 1 db fődíjat (autó vagy konyhai kisgép) nyerhet.
 • Válassz ki egy autót és nyerd meg! Nyereményjáték
  Válassz ki egy autót és nyerd meg! Mi ez a játék? Ez egy promóciós játék, ahol megnyerheted az egyik vadonatúj autót. Mit kell tenned, hogy Tiéd legyen az egyik vadonatúj autó? Válaszd ki az egyik autót a három közül! A következő oldalon válaszd ki a színét is! Regisztrálj a játékba és máris lehet akár 15 sorsjegyed! A játék végén, február 29-én, egy darab sorsjegyet sorsolunk ki nyilvánosan, közjegyző jelenlétében. A kisorsolt sorjegy tulajdonosa nyeri az autót.
 • "Tankoljon az új évben egy új autóért!" Auchan nyereményjáték
  Tankolj az új évben egy új autóért!! Nyerd meg a Citroën C-Elysée személyautót vagy az 57 db üzemanyagkártya egyikét! Vásárolj a promóció időtartama alatt kétszer az Auchan áruházakban és tankolj kétszer Auchan benzinkúton egyenként egy összegben legalább 10.000 Ft értékben. Töltsd fel a 4 blokkot egyszerre a http://nyerjenautot.auchan.hu/ játék oldalon. A vásárlást igazoló blokkokat őrizd meg 2016.03.21-ig, a nyertes blokkokat be kell küldeni.
 • MAGYAR POSTA „SZERENCSELAP” NYEREMÉNYJÁTÉK

  KÜLDJÖN SZERETETTEL, NYERJEN SZERENCSÉVEL!! A SZERENCSELAPPAL A FELADÓ ÉS A CÍMZETT IS NYERHET!!
  Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt a promócióban résztvevő Magyar Postán Szerencselapot.
  Tépd le és őrizd meg a perforált feladói szelvényt. Küldd el a lapot valakinek. A címzett is őrizze meg a lapot.
  A nyereményjátékban a megvásárolt, illetve kizárólag a postahelyeken feladott Szerencselapokkal lehet részt venni. A nyereményt csak a feladói szelvény átadásával, a címzett pedig a Szerencselap bemutatásával veheti át.

 • Remington nyereményjáték

  "Vásárolj Remington terméket legalább 5000 Ft értékben, regisztrálj és nyerj!" Vásárolj 5.000 Ft értékű Remington férfi szőrtelenítő,
  vagy egyéb szépségápolási terméket, és az első
  200 regisztrálónak egy exkluzív Varta fejlámpát
  küldünk ajándékba!
  A sebesség, jó autók, lőerők megszállottja vagy? Itt az idő, hogy kipróbáld magad a versenypályán!

Oldalak