Pepsi nyereményjáték

 • TESCO - Pepsi, Lay's nyereményjáték
  Hozd össze a csapatot és nyerj! Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt bármely TESCO áruházban egyidejűleg legalább bruttó 500 Ft értékben bármilyen ízesítésű és kiszerelésű Lay’s terméket és Pepsi szénsavas üdítőitalt (bármilyen kiszerelésű Pepsi vagy Pepsi Light vagy Pepsi Max vagy Pepsi Twist vagy 7up vagy Mirinda terméket). A vásárlást igazoló blokkot regisztráld a https://tesco.pepsi.hu/ játék oldalon. A vásárlást igazoló blokkot őrizd meg.
 • TESCO - Lipton Ice Tea, Pepsi, Lay's nyereményjáték
  Örökítsd meg a nyár utolsó pillanatait! Vásárolj bármely magyarországi TESCO áruházban egyidejűleg legalább 500 Ft értékben Lipton Ice Tea, Pepsi és/vagy Lay's termékeket. Töltsd fel a vásárlást igazoló blokk adatait a https://tesco.pepsi.hu/ játék oldalon. A vásárlást igazoló blokkot őrizd meg, a nyertes blokkot be kell küldeni.
 • Lay's, Pepsi nyereményjáték
  Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt promóciós csomagolású Pepsi üdítőt. Keresd a promóciós csomagolású Pepsi üdítők kupakjában 8 karakterből álló kódot, vagy játssz a Lay's termékek vásárlását igazoló blokk adataival. A lays.hu illetve pepsi.hu a www.pepsi.hu és a www.lays.hu weboldalak adatbázisa közös. A Játékban résztvevő promóciós címkével ellátott Lay's termékek: Lay's 77g Salt Lay's 77 g Fromage Lay's 77g Cheese Lay's 77g Onion Lay's 77g Spicy paprika Lay's 77g Ketchup stix Lay's 77g Strong Clili&lime Lay's 77g Wasabi Lay's 77g Piri Piri Chili Lay's 77g Strong Jalapeno & Cheese
 • "Pepsi – TESCO Promóció" Pepsi nyereményjáték
  Vásárolj a promóció időtartama alatt bármely magyarországi TESCO áruházban egyidejűleg legalább 1 db, 0,5 literes vagy annál nagyobb kiszerelésű Pepsi, Pepsi Light, Pepsi Max, Pepsi Twist, vagy 7Up terméket, és legalább 1 db, 28 g-nál nagyobb kiszerelésű Lay’s terméket. A vásárlást igazoló blokkot regisztráld a https://tesco.pepsi.hu/regisztracio játék oldalon. Egy játékos a promóció teljes időtartama alatt kizárólag egyszer regisztrálhat, azonban a regisztrációját követően korlátlan számú pályázatot jogosult feltölteni a weboldalra. A vásárlást igazoló blokkot őrizd meg.
 • „MINDEN 90 PERCBEN NYERHETSZ” Pepsi - Lay’s nyereményjáték
  „Minden 90 percben nyerhetsz”!! Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt legalább 1 darab promóciós csomagolású Lay's terméket, vagy promóciós csomagolású Pepsi üdítőt. A vásárlást követően keresd a kódot promóciós csomagolású Lay's zacskók belsejében, és a promóciós csomagolású Pepsi üdítők kupakjában. A PROMÓCIÓS KÓD 8 KARAKTERBŐL – SZÁMOKBÓL ÉS BETŰKBŐL – ÁLL. Töltsd fel a kódot a Lay's oldalán, vagy a Pepsi oldalán. A pepsi.hu és a lays.hu weboldalak adatbázisa közös. A promócióban résztvevő termékek : http://pepsi.hu/ játékoldalon. A nyereményjátékban :14 000 000 db Pepsi kód,
 • „Pepsi – SPAR Promóció” "Nyerj TV-t és nézd nagyban a meccseket!"
  "Nyerj TV-t és nézd nagyban a meccseket!" Vásárolj a promóció időtartama alatt bármely magyarországi SPAR, INTERSPAR, City SPAR, SPAR Partner vagy SPAR Market üzletben egyidejűleg legalább 1 db 0,5 literes vagy annál nagyobb kiszerelésű Pepsi, Pepsi Light, Pepsi Max, Pepsi Twist, vagy 7up terméket és legalább 1 db, 28 g-nál nagyobb kiszerelésű Lay’s terméket.
 • METRO „NYERŐ HETEK” nyereményjáték
  A METRO-ban kapott sorjeggyel most egy új autót is nyerhetsz!! Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt bármely magyarországi METRO áruházban a nyereményjátékban meghirdetett termékek közül összesen legalább nettó 3000 Ft értékben egy számlán. A nyereményjátékban résztvevő termékekre elköltött minden nettó 3000 Ft után egy lekaparható felületű sorsjegyet adunk. (A fent megjelölt vásárlási összeghatárt a nyereményjátékban szereplő termékekből történő vegyes vásárlással is el lehet érni.) Egy vásárlás alkalmával egy számlán maximum 10 db sorsjegy adható.
 • „Pepsi – TESCO Promóció" Pepsi nyereményjáték
  NYERJ PÁROS MECCSBELÉPŐT AZ UEFA CHAMPIONS LEAGUE ELŐDÖNTŐJÉRE!! Vásárolj a promóció időtartama alatt bármely magyarországi Tesco áruházban egyidejűleg legalább 1 db, 0,5 literes vagy annál nagyobb kiszerelésű Pepsi, Pepsi Light, Pepsi Max, Pepsi Twist, vagy 7up terméket és legalább 1 db, 28 g-nál nagyobb kiszerelésű Lay’s terméket. A vásárlást igazoló blokkot regisztráld a http://tesco.pepsi.hu/regisztracio játék oldalon. A fődíjat az 1. heti pályázók között sorsolják ki. A vásárlást igazoló blokkot őrizd meg.
 • "15 millió a 15 éves Reáltól" Reál nyereményjáték

  15 millió a 15 éves Reáltól!! Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt magyarországi Reál üzleteiben 3.000 Ft felett és legalább 5 terméket a promócióban résztvevő márkákból. A pénztárnál egy kaparós sorsjegyet kapsz, mellyel 3 féle módon nyerhetsz:
  1. azonnali nyeremény.
  2. Küldd be SMS-ben a 06-30/5555-575-ös telefonszámra a nyeretlen sorsjegy sorszámát és a vásárlás pontos összegét #-tel elválasztva:
  Minta SMS: 1234567#3456
  Ha nyersz, a sorsjegyet a vásárlást igazoló blokkal együtt be kell küldeni.

 • "Pepsi Bajnokok Hangja" Pepsi nyereményjáték

  "Nyerj hetente meccsbelépőt!" Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt promóciós PEPSI terméket, amelynek kupakjában a Játékra vonatkozó kódszámsor található, a kódszámsort regisztrációt követően töltsd fel a www.pepsi.hu weboldalra, vagy (ii) aki a www.bajnokokhangja.hu weboldalon szervezett Játékra a jelen Részvételi és Játékszabályzat elfogadásával, regisztrációt követően jelentkezz (a Játékban a www.bajnokokhangja.hu webo

Oldalak