OMV nyereményjáték

 • Regisztrálj és nyerj utazást, belépőt Monzára!
  Vásárolj a promócióban részt vevő OMV töltőállomásokon bármilyen 0,25 l-es Red Bull energiaitalt. A bizonylaton található ES kódot regisztráld a http://www.omv.hu játék oldalon. A vásárlást igazoló bizonylatot őrizd meg, a nyertes bizonylatot be kell küldeni 1 játékos 1 nap csak 1 pályázatot regisztrálhat
 • OMV nyereményjáték
  Tankolj a promóció időtartama alatt, egyszerre legalább 25 liter MaxxMotion 95, 100plus vagy MaxxMotion Diesel üzemanyagot bármely OMV töltőállomáson, és játssz a vásárlást igazoló nyugtán lévő ES bizonylatszám felhasználásával a http://www.omv.hu/ játék oldalon. A fizetéskor kapott, tankolást igazoló bizonylatát őrizd meg, mert a regisztráció során és a nyerteseknek a nyeremény átvételéhez is szükségük lesz rá! A nyeremény átvételének feltétele a regisztrációhoz használt tankolást igazoló bizonylat és a személyazonosságot igazoló okmány bemutatása.
 • SPAR, INTERSPAR nyereményjáték
  25 álom nyeremény! Válasszon és nyerjen! Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt legalább 5.001 Ft értékben bármely SPAR vagy, INTERSPAR áruházban. A vásárlást igazoló blokkot regisztráld a http://www.25ev.spar.hu/ajandekdoboz játék oldalon, és válassz nyereményt! A vásárlást igazoló blokkot őrizd meg.
 • SuperShop nyereményjáték
  Nyerjen naponta LG mobiltelefont! Regisztráljon a nyereményjáték időtartama alatt, használja SuperShop kártyáját partnereinknél és nyerje meg a napi 1 LG SPIRIT H420 mobiltelefont! Hogyan gyűjtheti a SuperShop pontokat?
 • „Váltson be 200 pontot!” Supershop nyereményjáték - OMV
  Kedves SuperShop kártyabirtokos! Június 1-től pontbeváltás nyereményjáték indul a teljes hálózatunkban. Azok a SuperShop kártyabirtokosok, akik egyszerre legalább 200 SuperShop pontot váltanak be 2016. június 1. és június 30. között az OMV töltőállomásokon automatikusan nyereménysorsoláson vesznek részt! A nyeremény 5 db 20.000 Ft értékű ajándékutalvány. Minél több alkalommal váltanak be legalább 200 pontot, annál nagyobb az esélyük a nyerésre!
 • SuperShop Kft. 2016. január országos promóció- SuperShop nyereményjáték
  SuperShop - Dupla esély!! Használd a SuperShop kártyádat a nyereményjáték időtartama alatt legalább két SuperShop partnernél és regisztrálj a https://www.supershop.hu/nyerjen/ játék oldalon. A promócióban résztvevő SuperShop partnerek : a.) a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. INTERSPAR üzletei („INTERSPAR”); b.) a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. SPAR üzletei („SPAR”); c.) OMV Hungária Kft. („OMV”); d.) Fusion Zrt. („Burger King”); e.) ERSTE BANK HUNGARY Zrt. („ERSTE”); f.) UNION Vienna Insurance Group Zrt. („UNION”) g.) Magyar Telekom Nyrt. („Telekom”)
 • OMV nyereményjáték „Stílusos segítség a konyhában!!”

  Tankolj a nyereményjáték időtartama alatt bármely OMV töltőállomáson és gyűjtsd a matricákat a pontgyűjtő füzetbe!
  Személyautó normál üzemanyaggal történő tankolása esetén 15 literenként 1 matricát,
  személyautó MaxxMotion üzemanyaggal történő tankolása esetén 15 literenként 2 matricát,
  az OMV töltőállomások kávézóiban történő VIVA kávé vásárlásért 1 matricát kapsz.
  Az összegyűjtött matricákkal vegyél kedvezményes áron BergHOFF termékeket.
  3 matrica/termék.

 • „Meglephetjük 100 000 SuperShop ponttal?" Supershop nyereményjáték

  Használd SuperShop kártyádat a promóció időtartama alatt legalább két különböző SuperShop partnernél.
  SuperShop Partnerek: SPAR, INTERSPAR, OMV, Burger King, UNION Biztosító, Budapest Taxi, Prímagáz, Magyar Telekom.
  Amennyiben a több mint két különböző partnernél használod SuperShop kártyádat, úgy a nyerési esélyed többszöröződik.

 • OMV MaxxMotion nyereményjáték

  Tankolj a nyereményjáték időtartama alatt legalább 10 liter MaxxMotion 95, 100, vagy MaxxMotion Diesel üzemanyagot, a promócióban résztvevő OMV töltőállomásokon. A fizetéskor kapott nyereményszelvényen lévő kóddal regisztrálj a http://www.omv.hu/portal/01/hu/omv_hu/Egyeni_uegyfeleknek/Promocio/MaxxM...áték oldalon. A játék során 4 egyszerű kvízkérdésre kell válaszolnod a MaxxMotion prémium üzemanyagokkal kapcsolatban.

 • „Legyen még több grillélménye!" OMV nyereményjáték

  Tankolj a magyarországi OMV töltőállomásokon és gyűjtsd a matricákat a pontgyűjtő füzetedbe! Személyautó normál üzemanyaggal történő tankolása esetén 15 literenként 1 matricát, személyautó MaxxMotion üzemanyaggal történő tankolása esetén 15 literenként 2 matricát, az OMV töltőállomások kávézóiban történő VIVA kávé vásárlásért 1 matricát kapsz. Az összegyűjtött matricákkal vegyél kedvezményes áron BergHOFF termékeket. SuperShop kártya nélkül 8 matrica/termék, SuperShop kártyával 6 matrica/termék.
  Tankolj MaxxMotion Prémium üzemanyagokat dupla matricáért!

Oldalak