Milka nyereményjáték

 • Milka nyereményjáték „Úgy szeretem a Milkát"
  Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt, a promócióban résztvevő kistáblás (80-100g) Milka csokoládét. A csomagolás hátoldalán található 10 számjegyű LOT kódot töltsd fel a játék oldalán, és válaszolj a kérdésre. Te hogyan szereted a Milkát? A kódos csomagolást őrizd meg. A nyertes kódos csomagolást be kell küldeni. A LOT kód a szállító által használt, a gyártási tételt azonosító kód.
 • Milka nyereményjáték
  Minden nap karácsony a Milkával! A Milka csokoládék segítségével idén karácsonykor még különlegesebb ajándékokkal lepheted meg szeretteidet! Vásárolj bármilyen Milka terméket legalább 999 Ft értékben, töltsd fel az AP-kódot, és nyerd meg napi ajándékaink egyikét, vagy épp a fődíjat, a BMW családi autót! Ha nyertél, a részletekről e-mailben értesítünk majd. A vásárlást igazoló blokkot őrizd meg, a nyertes blokkot be kell küldeni. Egy játékos egy pályázattal legfeljebb 1 db napi nyereményre, és 1 db főnyereményre lehet jogosult.
 • Utazz a kekszekkel!
  Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt 1 db, a promócióban résztvevő Milka, Oreo, TUC vagy BelVita keksz terméket. A vásárlást igazoló blokkot regisztráld a https://www.utazzakekszekkel.hu/ játék oldalon - utazzakekszekkel.hu. A vásárlást igazoló blokkot őrizd meg! Egy játékos a nyereményjáték teljes időtartama alatt kizárólag egy darab napi nyereményre, egy darab heti nyereményre és egy darab fődíjra lehet jogosult.
 • Milka nyereményjáték
  Gyengédség ajándékba Milka plüssteheneink egy gyengéd üzenettel a nyakukban csak arra várnak, hogy még boldogabbá tegyék a napod. Vásárolj Milka termékeket legalább 1000 Ft értékben, és őrizd meg a blokkot! Válassz egyet a Milka tehenek közül, majd add meg az adataid és a blokk alján szereplő, AP kódot! Ha nyertél, a plüsstehén alatt megjelenik a neved. Ezt követően egy e-mailt küldünk a további lépésekről. Ha ezúttal nem nyertél, ne szomorkodj! Próbálkozz ismét egy másik AP kóddal!
 • ”ÚTRAVALÓ KEKSZEK” NYEREMÉNYJÁTÉK
  Élmény és utazás útravaló kekszeinkkel! Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt 1 db, a promócióban résztvevő, Milka keksz, Győri Édes keksz, TUC vagy Belvita keksz terméket. A vásárlást igazoló blokkot regisztráld a https://www.utravalokekszek.hu játék oldalon. Már egy csomag, promócióban részt vevő keksz vásárlásával is nyerhetsz. A vásárlást igazoló blokkot őrizd meg. Egy játékos a játék teljes időtartama alatt kizárólag egy darab napi nyereményre, egy darab heti nyereményre és egy darab fődíjra jogosult. A promócióban részt vevő termékek: https://www.utravalokekszek.hu/ játék oldalon.
 • METRO „NYERŐ HETEK” nyereményjáték
  A METRO-ban kapott sorjeggyel most egy új autót is nyerhetsz!! Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt bármely magyarországi METRO áruházban a nyereményjátékban meghirdetett termékek közül összesen legalább nettó 3000 Ft értékben egy számlán. A nyereményjátékban résztvevő termékekre elköltött minden nettó 3000 Ft után egy lekaparható felületű sorsjegyet adunk. (A fent megjelölt vásárlási összeghatárt a nyereményjátékban szereplő termékekből történő vegyes vásárlással is el lehet érni.) Egy vásárlás alkalmával egy számlán maximum 10 db sorsjegy adható.
 • „Milka Wafelini – Tégy gyengéd fogadalmat és nyerj!" Nyereményjáték
  Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt legalább 1 db Milka Wafelini (31g) vagy Milka Wafelni Chocomax (31g) terméket. A vásárlást követően a vásárlást igazoló blokkot regisztráld a http://wafelini-fogadalom.hu/ játék oldalon. A vásárlást igazoló blokkot 2016. április 30-ig őrizd meg! A nyereményjáték menete: A Játékos feladata, hogy a Regisztrációt követően feltöltse a Weboldalra Pályázatát. A feltöltést követően a Játékos azonnali értesítést kap a Weboldalon, hogy feltöltött Pályázata nyert-e, és amennyiben igen, milyen
 • Milka nyereményjáték

  Keresd a promóciós csomagolású Milka csokikat és NYERJ AZONNAL egy újabb tábla Milka csokoládét! Ha a csomagolás belsejében „MOSOLYRA FEL, NYERTÉL!” feliratot találsz, a csomagolást beválthatod egy Milka Alpesi tej (100g) csokoládéra. Ha nem nyertél, küldd be postán a nem nyertes csomagolást (egy borítékban akár többet is), és
  vegyél részt a sorsoláson a 2000db Milka ajándék egyikéért!

  1725 Budapest, Pf.: 205.
  A borítékra kérjük, írd rá neved, címed, telefonszámod, e-mail címed és ne felejtsd el a „Milka” jeligét sem!