Sport szelet nyereményjáték

 • SPAR, INTERSPAR - NESCAFÉ Dolce Gusto nyereményjáték
  Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt bármely, az akcióban résztvevő, SPAR, INTERSPAR vagy SPAR PARTNER üzletben bármiyen NESCAFÉ® Dolce Gusto® kávéfőző gépet és/vagy NESCAFÉ® Dolce Gusto® dobozos kapszulát összesen legalább 15.000 Ft értékben. A vásárlást igazoló blokko(ka)t regisztráld, töltsd fel a https://www.dolce-gusto.hu/spar játék oldalon. A vásárlást igazoló blokko(ka)t őrizd meg.
 • Ballantine’s I love my city
  Mutasd meg kedvenc városod valódi arcát! Készíts magadról egy képet egy üveg Ballantine’s-al a kezedben a kedvenc városod, kedvenc helyszínén és töltsd fel az Instagramra az #ilovemycity és a #ballantinescity hashtagekkel.
 • SPORT SZELET „CSAPATÉPÍTŐ 2016” NYEREMÉNYJÁTÉK
  Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt "nyerjünk együtt" promóciós logóval ellátott Sport szeletet. A csomagolásban található 6 jegyű alfanumerikus kóddal játssz a játék oldalán. Gyűjtsd csapatban a pontokat az egyre értékesebb nyereményekért. A kódot tartalmazó promóciós csomagolás(oka)t sértetlen és jól olvasható állapotban őrizd meg a játék végét követő 90 naptári napig. A nyertes kódot tartalmazó csomagolást be kell küldeni. Egy Játékos a Játék teljes időtartama alatt egy darab Napi Nyereményre lehet jogosult.
 • "A nyerő pillanatokért!" Auchan nyereményjáték
  A nyerő pillanatokért! Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt bármely Auchan áruházban vagy tankolj, 4000 Ft-onként 1 db kaparós matricát kapsz. Az azonnali nyereményt a vevőszolgálaton veheted át. Gyűjtsd össze a 6 különböző nyeretlen matricát, ragaszd a nyereményszelvényre és dobd be a vevőszolgálaton kihelyezett gyűjtőládába.
 • Henkel foci nyereményjáték
  Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt 2 db, promóciós Henkel terméket (Persil, Tomi, Biopon Takarékos, Perwoll, Silan, Somat, Pur, Bref, Clin, Vape, Színfogó) bármely magyarországi TESCO áruházban. A vásárlást igazoló blokkot regisztráld a http://henkelfoci.hu/ játék oldalon. A blokkot őrizd meg, az eredeti nyertes blokkot az értesítését követő 10 munkanapon belül be kell küldeni. Ugyanazon személy egy áruházláncban csak egy nyereménykategóriában jogosult egy darab nyereményre.
 • „Sport, nyár, Reál!” – matricás gyűjtőalbum! Reál nyereményjáték
  A Promóció időtartama alatt kell vásárolni a Sport, nyár, Reál! elnevezésű promóciós matricás albumból, melynek a Nyereményszelvény oldalát kell olvashatóan kitölteni, valamint felragasztani az „Elefántkereső szuper nyereményekkel” oldalra az oda illő képeket a következő módon: A májusi, júniusi és júliusi Reál és ReálPONT akciós újságban elrejtésre került 6 db elefántrészlet. Ezeket az elefántrészleteket kell kivágni az újságokból, újságonként kettőt, a fotódarabokat összepárosítani és az így kapott 3db elefántfotót a Sport, nyár, Reál! elnevezésű matricás gyűjtőalbum
 • METRO „NYERŐ HETEK” nyereményjáték
  A METRO-ban kapott sorjeggyel most egy új autót is nyerhetsz!! Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt bármely magyarországi METRO áruházban a nyereményjátékban meghirdetett termékek közül összesen legalább nettó 3000 Ft értékben egy számlán. A nyereményjátékban résztvevő termékekre elköltött minden nettó 3000 Ft után egy lekaparható felületű sorsjegyet adunk. (A fent megjelölt vásárlási összeghatárt a nyereményjátékban szereplő termékekből történő vegyes vásárlással is el lehet érni.) Egy vásárlás alkalmával egy számlán maximum 10 db sorsjegy adható.
 • SPORT SZELET „MINDEN NEGYEDIK NYER” NYEREMÉNYJÁTÉK
  SPORT SZELET „MINDEN NEGYEDIK NYER” !! Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt promóciós csomagolású Sport Szelet terméket. Amennyiben a Termék csomagolása „NYERTEL” feliratot tartalmaz, úgy a csomagolást a www.sportszelet.hu domain alatti weboldalon (”Weboldal”) felsorolt beváltóhelyek egyikében váltsd be. Amennyiben a termék csomagolása 6 jegyű alfanumerikus kódot („Kód”) tartalmaz, úgy elektronikus úton regisztrálj a http://www.sportszelet.hu/ Weboldalon. A játék során minden negyedik, weboldalra ellátogató Játékos 1 db extra kódot kap.
 • Nyerjen egy fantasztikus utazást Németországba!

  Aktív pihenés az Északi tengertől az Alpokig - Nyerj egy fantasztikus utazást Németországba!
  Adataiddal regisztrálj a http://www.naiad.hu/nemetorszag/nyeremenyjatek/ játék oldalon.
  A regisztrációt követően válaszold meg helyesen a kvízkérdéseket, és nyerd meg a fantasztikus utazást Münchenbe!
  Kérdések:
  1. Legyen szó akár hullámlovaglásról, kite-szörfről, vitorlázásról vagy katamaránozásról: az Északi-tenger ideális helyszín. Melyik német sziget a hullámlovaglás egyik fellegvára.

 • Johnson & Johnson nyereményjáték - SPAR, INTERSPAR

  GONDOSKODUNK ÁLMAIDRÓL! Játssz velünk az értékes nyereményekért! Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt a promócióban résztvevő SPAR vagy INTERSPAR üzletekben 1 db Johnson & Johnson terméket. A vásárlást igazoló blokkot regisztráld a http://www.jnjgondoskodas.hu/ játék oldalon.
  vagy küldd be SMS-ben a +36 30 310 4444–es telefonszámra.
  Minta SMS: APKÓD*TRANZAKCIÓSSZÁM*VÁSÁRLÁSDÁTUMA*VÁSÁRLÁSIDEJE*NEVE
  Minta SMS: A12345678*870297*20150729*1425*MINTAANNA.

Oldalak