Balaton szelet nyereményjáték

 • Nyerj a Nestlével!
  Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt bármely SPAR vagy INTERSPAR áruházban a promócióban résztvevő Nestlé (Maggi, Boci, Nescafé, Nescafé Dolce Gusto, Balaton, Nesquik, Purina, Nestlé, Beba, termékeket egyidejűleg minimum 500 Ft értékben. A vásárlást igazoló blokk adatait töltsd fel a https://www.nyerjanestlevel.hu/ játék oldalon. A vásárlást igazoló blokkot őrizd meg.
 • Nyerj a Nestlével!
  Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt bármely magyarországi TESCO áruházakban Nestlé (Maggi, Boci, Nescafé, Nescafé Dolce Gusto, Balaton, Nesquik, Purina, Nestlé, Beba, ...) termékeket egyidejűleg minimum 1000 Ft értékben. A vásárlást igazoló blokk adatait töltsd fel a https://jatek.nestle.hu/ játék oldalon. A vásárlást igazoló blokkot őrizd meg!
 • Nyerj a Nestlével!
  Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt bármely SPAR vagy INTERSPAR áruházban Nestlé (Maggi, Boci, Nescafé, Nescafé Dolce Gusto, Balaton, Nesquik, Purina, Nestlé, Beba, ...) termékeket egyidejűleg minimum 500 Ft értékben. A vásárlást igazoló blokk adatait töltsd fel a https://www.nyerjanestlevel.hu/ játék oldalon! A vásárlást igazoló blokkot őrizd meg!
 • Rossmann Balaton Kollekció” hűségprogram!
  Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt legalább 4000 Ft értékben bármely Rossmann üzletben. A pénztárnál kapott kupon kódját töltsd fel a https://balatonkollekcio.rossmann.hu/#kodfeltoltes játék oldalon. Egy vásárlás alkalmával a vásárló maximum 2 db kupont kaphat. A kedvezmények levonása előtti, a kerekítés szabályai alapján forintban kifejezett összege számít.
 • Penny nyereményjáték
  Vásárolj a promóció időtartama alatt legalább 2.500 forint értékben bármely Penny Market üzletben és minden elköltött 2.500 forint után 1 db kaparós sorsjegyet kapsz ajándékba a pénztárnál, a készlet erejéig (2.600.000 db). Minden 4. sorsjegy nyer. Kaparjon és nyerjen!
 • Balaton szelet nyereményjáték
  Töltsd fel a promócióban résztvevő Balaton Ét-, Balaton Tej-, Balaton Kókuszos szeletek, vagy Balaton Bumm csomagolás belsejében található kódot a https://balatonszelet.hu/#/ játék oldalon. Részletekért nézz vissza később!
 • Nestlé - Aldi nyereményjáték
  Tegye családja életét még teljesebbé a NESTLÉ termékeivel! Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt bármely Aldi üzletben legalább 1000 Ft értékben Nestlé (Nesquik, Nescafé, Balaton, Boci, Maggi) termékeket. A vásárlást igazoló blokk adatait küldd be SMS-ben a 06 30 774 9164-es telefonszámra. Minta SMS: Nyugtaszám dátum.időpont Minta SMS: 0001/00111 2016.10.27. 00:01 A vásárlást igazoló blokkot őrizd meg, a nyertes blokkot az értesítést követő 7 munkanapon belül be kell küldeni.
 • Balaton szelet nyereményjáték "Minden 4. nyer!"
  Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt Minden 4. nyer* promóciós csomagolású BALATON szelet. Minden 4. szelet csomagolópapírjának belső felén "Nyertes vagy" felírat található. Az ilyen papírokat újabb BALATON BUMM 42 g. szelet csokoládéra cserélheted valamelyik beváltóhelyen.
 • "A nyerő pillanatokért!" Auchan nyereményjáték
  A nyerő pillanatokért! Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt bármely Auchan áruházban vagy tankolj, 4000 Ft-onként 1 db kaparós matricát kapsz. Az azonnali nyereményt a vevőszolgálaton veheted át. Gyűjtsd össze a 6 különböző nyeretlen matricát, ragaszd a nyereményszelvényre és dobd be a vevőszolgálaton kihelyezett gyűjtőládába.
 • „Ünnepelj velünk!" Gelatiamo nyereményjáték
  Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt legalább 1 db Gelatiamo promóciós jégkrémet. A vásárlást igazoló blokkot regisztráld a http://gelatiamo.hu/ játék oldalán. A vásárlást igazoló blokkot őrizd meg. Az eredeti nyertes blokkot az értesítést követő 10 munkanapon belül be kell küldeni. Sorsolás: 1. 2016.06.07. 2. 2016.07.04. 3. 2019.07.27. 4. 2016.08.22.

Oldalak