Győri édes nyereményjáték

 • Győri Édes nyereményjáték
  Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt a promócióban részt vevő Győri Édes termékek közül. Küldd be a PROMO szó után található 8 karakterből álló (piros) kódot a https://www.kostoljbele.hu/ játék oldalán. A kódos csomagolást őrizd meg!
 • Kóstolj bele a természetbe a Győri Édes nyereményeivel!
  Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt promóciós csomagolású Győri édes terméket. Küldd be a PROMO szó után található 8 karakterből álló (piros) kódot a http://gyoriedes.hu/ játék oldalol. A kódos csomagolást őrizd meg.
 • Váltsd valóra álmaidat az Édes Angyallal!
  Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt legalább 1 db Nyírfacukor terméket. A vásárlást igazoló blokkot regisztráld a http://edesangyal.hu/ játék oldalon. A vásárlást igazoló blokkot őrizd meg! A promócióban résztvevő üzletek listája: Auchan, Aldi, Lidl, METRO, Spar, CBA, Coop, TESCO. Egy játékos legfeljebb 1 nyereményt nyerhet.
 • Sensodyne promóció!
  Vásárolj a játék időtartama alatt 1 db promóciós csomagolású Sensodyne terméket. A rajta található kódot töltsd fel a http://sensodynedeepclean.hu/ játék oldalon. A PROMÓCIÓBAN RÉSZTVEVŐ TERMÉKEK. Sensodyne® Deep Clean. A Sensodyne® Deep Clean fogkrém alapos tisztítást és tartós frissességet biztosít az érzékeny fogak számára. Tartós frissességet és továbbfejlesztett védelmet nyújt a fogérzékenység ellen. Sensodyne® Classic.
 • Nyerj a Detki párossal! Penny - Detki nyereményjáték
  Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt bármely Penny áruházban egy vásárlás alkalmával, egy blokkon egyszerre legalább 1 db promócióban résztvevő Detki édes és 1 db promócióban résztvevő Detki sós terméket. A játékban az alábbi termékek vesznek részt: sós: Detki Kréker tenger sós 100g Detki Kréker sajtos 100g Detki Kréker hagymás-tejfölös 100g édes: Detki Ünnepnapra Fahéjas Karika 700g Detki Coco Crunchy 500g A vásárlást igazoló blokkot regisztráld a http://www.detki-jatek.hu/ játék oldalon. A vásárlást igazoló blokkot őrizd meg.
 • Nyerj a Detki párossal! Lidl - Detki nyereményjáték
  Nyerj a Detki párossal! Vásárolj a a nyereményjáték időtartama alatt, a LIDL áruházakban DETKI ZABÁLOM és a DETKI KEXCHIPS, DETKI Kréker promócióban résztvevő termékei közül legalább 1 SÓS és 1 ÉDES terméket 1 blokkon. Tartsd meg a vásárlást igazoló blokkot. Regisztrálj és játssz az EXTRA nyereményekért.
 • ”ÚTRAVALÓ KEKSZEK” NYEREMÉNYJÁTÉK
  Élmény és utazás útravaló kekszeinkkel! Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt 1 db, a promócióban résztvevő, Milka keksz, Győri Édes keksz, TUC vagy Belvita keksz terméket. A vásárlást igazoló blokkot regisztráld a https://www.utravalokekszek.hu játék oldalon. Már egy csomag, promócióban részt vevő keksz vásárlásával is nyerhetsz. A vásárlást igazoló blokkot őrizd meg. Egy játékos a játék teljes időtartama alatt kizárólag egy darab napi nyereményre, egy darab heti nyereményre és egy darab fődíjra jogosult. A promócióban részt vevő termékek: https://www.utravalokekszek.hu/ játék oldalon.
 • „JÁTSSZ A GYŐRI ÉDESSEL ÉS IRÁNY A TERMÉSZET!”
  Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt bármely magyarországi üzletben 1 db bármilyen Győri Édes vagy Zabfalatok terméket. A vásárlást igazoló blokk adatait töltsd fel a https://www.termeszetadta.hu/ játék oldalára. A vásárlást igazoló blokkot őrizd meg, a nyertes blokkot az értesítést követő 10 naptári napon belül be kell küldeni. Egy játékos minden heti nyereményből legfeljebb egy darabra lehet jogosult. A nyereményjátékban résztvevő termékek: Győri Édes Eredeti 180g, Győri Édes Kókuszos 180g, Győri Édes Kakaós 180g, Győri Édes Teljes kiőrlésű Mézes 180g,
 • Detki nyereményjáték - Penny "Detkizz bárhol, bármikor!"

  "Detkizz bárhol, bármikor!" Vásárolj nyereményjáték időtartama alatt legalább egy darab Detki édes terméket és legalább egy darab Detki sós terméket a magyarországi
  Penny üzletekben. A vásárlást igazoló blokkot regisztráld a játék oldalán:
  www.detkikeksz-jatek.hu
  A promóciós termékek egy blokkon szükséges, hogy szerepeljenek.
  A vásárlást igazoló blokkot őrizd meg, az eredeti nyertes blokkot be kell küldeni.
  Egy játékos maximum 1 napi és 1 fődíj megnyerésére jogosult.

 • La Fiesta nyereményjáték - TESCO

  "Utazz a La Fiesta-val a Török Riviérára!"
  Vásárolj a promóció időtartama alatt a magyarországi TESCO áruházakban 2 db 0,75 l-es La Fiesta édes bort. A vásárlást igazoló blokkot regisztráld a http://grapevine.hu/index.php játék oldalon,
  vagy küldd be postán a blokkot és a 2 db dugózáró fóliát a Grape-Vine Kft. "Utazzon a La Fiesta-val a Török Riviérára!" 6120 Kiskunmajsa, Félegyházi út 46 címre.
  A regisztrált blokkot őrizd meg.

Oldalak