OTP nyereményjáték

 • „Egy érintés, két nyeremény” OTP Mastercard Paypass nyereményjáték
  Most egy érintéssel kétszer nyerhetsz! Vásárolj egyérintéssel 2017. április 1. és 30. között, és legyél valamelyik óra első 5 vásárlója között, hogy tiéd lehessen egy 5 000 Ft-os jóváírás! Ha regisztrálsz is, megnyerheted a 100 db 50 000 Ft-os Extreme Digital ajándékkártya egyikét! A játékban Mastercard és Maestro bankkártyák vesznek részt. 2017. április 1-től minden érintőkártyás vásárlás beleszámít a nyereményjátékba, a regisztráció időpontjától függetlenül.
 • Autópálya matrica - OTP Simple nyereményjáték
  Vásárolj a promóció időtartama alatt Simple alkalmazással autópálya-matricát, és nyered meg az értékes nyereményeket.
 • RENDEZD BE A LAKÁSOD NYEREMÉNYJÁTÉK

  RENDEZD BE A LAKÁSOD ÉS NYERJ! Rendezd be az alaprajzokat a megadott virtuális bútorokkal/lakberendezési kiegészítőkkel minél gyorsabban! Minden tárgynak mindig csak egy megfelelő helye van, találd meg őket mielőbb, és játszd végig a 8 pályát 8 héten keresztül! Minél hamarabb berendezed a lakást, annál jobb lesz az időeredményed, ezáltal még nagyobb lesz az esélyed a fődíj megnyerésére.
  Fődíjként 300 000 Ft értékű belsőépítészeti tervezést és tanácsadást, valamint 75 000 Ft értékű 4 napos intenzív lakberendezési tanfolyamot nyerhetsz, érdemes velünk játszani!

 • Groupama Biztosító Zrt. „Mobilan nyerő a nyár!”

  Mobilan és Biztonságban nyerő a nyár!
  Utaz velünk és nyerj! Kösd meg utasbiztosításod online 2015. július 10. és szeptember 15. között a GroupamaDirekt.hu-n vagy a Groupama ÜgyfélZóna mobil alkalmazással és nyerd meg az értékes ajándékok egyikét.
  Indulj nagyobb eséllyel a nyereményekért!
  Amennyiben több utasbiztosítást kötsz online, a GroupamaDirekt.hu-n vagy a Groupama ÜgyfélZóna mobil alkalmazással nagyobb eséllyel nyerhetsz!
  Az értékes nyereményeken túl további kedvezményeket vehetsz igénybe:

 • „NESCAFÉ Indítsd újra a várost!” nyereményjáték

  Sziasztok!

  Hamarosan elindul a NESCAFÉ város nyereményjáték, ide másoltuk az előzetes infókat a facebook oldalukról:

 • Lakásvadászat - Lakasvadaszat.hu‎ nyereményjáték

  Adataiddal regisztrálj a https://www.lakasvadaszat.hu játékoldalon.
  A regisztrációt követően olvasd el a játékleírást , amely
  tartalmazza a játék pontos menetét. Ez kizárólag az első belépésnél jelenik meg, szükség
  esetén az alsó menüsor Játékleírás menügombjával hívható elő újra. A játék a 6 megadott oldalon
  (OTP Lakástakarék, Szülőklapja, Nagyszülőklapja, Szép Házak, Just Home, Falforgatók )található, kulcsalakú Falforgató logók összegyűjtésével indul.

 • Szilveszteri Skandináv lottó akció

  Játsszál egy szelvényen legalább 1800 Ft értékben Skandináv lottón 2014. december 27. és 2015. január 1. között, és megnyerheted az akció 7 millió Ft-os főnyereményét vagy a 7 x 700 ezer Ft egyikét!

 • Az Éhezők viadala nyereményjáték

  A promóció időtartama alatt okos mobilkészülékedre töltsd le a Szervező által üzemeltetett Simple Applikációt, sikeresen regisztrálj a Simple Applikációban, fogad el a Simple Applikáció Általános Felhasználási Feltételeit (Simple ÁFF), majd ezt követően a Simple Applikációba belépve, azon belül a Játék csempéjére klikkelj és sikeresen regisztrálj a Filmre szóló, megvásárolt mozijegyedet saját, személyi igazolványában szereplő névvel, mozijegyen szereplő sorszám, mozi városa, jegyen szereplő mozi neve megadásával a Játékra.

 • Groupama Garancia Biztosító Idén mi álljuk a karácsonyt!

  A promóció időtartalma alatt adataiddal regisztrálj a //www.groupamadirekt.hu játék oldalon.
  A nyereményjátékban csak a Játék Időtartama alatt történt regisztrációval lehet részt venni. A Játékban egy Játékos
  egy regisztrációval vehet részt.

 • Groupama Garancia Biztosító JÁTÉK A KÖTELEZŐ!

  Kösd meg kötelező gépjármű-felelősségbiztosításodat a Groupama Garancia Biztosítónál 2014. november 3. és december 31. között, és nyerd meg az 1.000.000 Ft-tal feltöltött OTP Meglepetés Bankkártyát!
  A Groupama Garancia Biztosító 2015. január 1-jétől díjmentes közlekedési balesetbiztosítást ad kötelező gépjármű-felelősségbiztosításaihoz, amelynek keretében 500.000 Ft biztosítási összegű védelmet nyújt, ha károkozó járművezetőként baleset ér, és megsérülsz.

Oldalak