Aldi nyereményjáték

 • Persil, Tomi, Biopon, Pur, Silan nyereményjáték - ALDI
  Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt legalább 1 db Persil, Tomi, Biopon, Pur vagy Silan terméket bármely Aldi áruházban. A vásárlást igazoló blokk adatait küldd be SMS-ben a 06-30-555-5525-ös telefonszámra. Minta SMS: AP*dátum időpont*név*cím Minta SMS: A01234567*201710121235*Kis Virág*1234 Budapest, Fő u.8. A vásárlást igazoló blokkot őrizd meg, a nyertes blokkot be kell küldeni.
 • NYERJ AZ ACTIVIÁVAL, ÉS KEZDD BELÜL A TÖRŐDÉST!
  Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt bármilyen Activia terméket egyidejűleg legalább 499 Ft értékben. A vásárlást igazoló blokk adatait regisztráld a https://erezdjolmagad.activia.hu/ játék oldalon. A vásárlást igazoló blokkot őrizd meg, a nyertes blokkot be kell küldeni. A promócióban csak a magyarországi SPAR, INTERSPAR, ALDI, AUCHAN, PRÍMA, CBA, LIDL, PENNY, TESCO, METRO, COOP vagy REÁL üzletek vesznek részt.
 • Friesland – A Pöttyös valóra váltja álmait!
  Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt bármely ALDI áruházban 2 db 6x30g natúr Túró Rudi és/vagy 4x28 g tejes Tejsüti multipack, és 1 db Pöttyös Fitt Rudi (almás, natúr) terméket. A vásárlást igazoló blokkot regisztráld a http://www.kivansag.pottyos.hu/ játék oldalon. A vásárlást igazoló blokkot őrizd meg, a nyertes blokkot be kell küldeni.
 • „Friesland – A Pöttyös a menő” Nyereményjáték
  Vásárolj nyereményjáték időtartama alatt az ALDI üzletekben egyidejűleg 1 darab Pöttyös Guru karamellás terméket és 1 csomag Pöttyös Túró Rudi multipack 5 x 51 g (óriás natúr étbevonós vagy óriás mogyorókrémes) terméket! Töltsd fel vásárlást igazoló blokk adatait a www.meno.pottyos.hu oldalon, hogy megnyerd a menő ajándékokat! 1 beküldés = esély az ÓRÁNKÉNTI ajándékra. 2 beküldés = esély a NAPI ajándékra. 3 beküldés = esély a FŐDÍJRA.
 • Add át magad az érzékeidnek, és nyerj az Activia Joghurtitallal!
  Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt 1 db 320 g rammos kiszerelésű Activia Joghurtitalt bármely SPAR vagy INTERSPAR, ALDI, AUCHAN, Príma, CBA, Lidl, Penny, TESCO, METRO, COOP vagy Reál üzletben. A promócióban résztvevő ízek: málna - gránátalmaízű joghurtital, ananász - kókuszízű joghurtital, eper - kiwiízű joghurtital, őszibarack-maracujaízű joghurtital, A vásárlást igazoló blokkot regisztráld a http://drink.activia.hu/ játék oldalon. A vásárlást igazoló blokkot őrizd meg! Sorsolás: 1. 2017.06.26. 2. 2017.07.03. 3. 2017.07.10. 4. 2017.07.17. 5. 2017.07.24. 6. 2017.07.31.
 • Friesland – A Landliebe teszi a konyhát teljessé!
  Vásárolj a promóció időtartama alatt egyszerre bármely ALDI áruházban 1 db Landliebe 500 g-os joghurtot és 2 db Landliebe 150 g-os ízesített joghurtot. A vásárlást igazoló blokk adatait regisztráld a http://www.csaladikonyha.landliebe.hu/index.php játék oldalon! A vásárlást igazoló blokkot őrizd meg, a nyertes blokkot be kell küldeni!
 • Váltsd valóra álmaidat az Édes Angyallal!
  Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt legalább 1 db Nyírfacukor terméket. A vásárlást igazoló blokkot regisztráld a http://edesangyal.hu/ játék oldalon. A vásárlást igazoló blokkot őrizd meg! A promócióban résztvevő üzletek listája: Auchan, Aldi, Lidl, METRO, Spar, CBA, Coop, TESCO. Egy játékos legfeljebb 1 nyereményt nyerhet.
 • Landliebe nyereményjáték - ALDI
  Vásárolj a promóció időtartama alatt bármely ALDI üzletekben legalább 1 db nagy 500 g-os és 2 db 150 g-os Landliebe joghurtot. A vásárlást igazoló blokk adatait regisztráld a http://jatek.landliebe.hu/fodij.php játék oldalon. A vásárlást igazoló blokkot őrizd meg, a nyertes blokkot be kell küldeni. Cím a nyertes blokk beküldéséhez: Bang Bang Ideas Kft., 1393 Budapest, Pf. 341.
 • Delikát nyereményjáték “Gyűjtsön Osztálykirándulásra"
  Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt a promócióban résztvevő bármely Aldi, Auchan, CBA, Coop, Lidl, Metro, Penny Market, Privát, Reál , SPAR csoport (City Spar, Interspar, Spar, Spar market, Spar partner, kivéve: Spar Express), TESCO üzletlánchoz tartozó üzletben Delikát termékeket. A vásárlást igazoló blokkot regisztráld a játék oldalán. http://www.unileverjatek.hu/osztaly-regisztracio http://www.unileverjatek.hu/belepes
 • Johnson & Johnson nyereményjáték
  Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt 1 db J&J promóciós terméket, (o.b.®, Carefree®, Clean&Clear®, Johnson's® Baby, Listerine®, Neutrogena®, BEBE® Young Care) bármely Aldi, Coop, Reál, Rossmann vagy TESCO üzletben. A vásárlást igazoló blokk adatait regisztráld a https://www.keszulj.hu/ játék oldalon. A vásárlást igazoló blokkot őrizd meg legalább 2017.04.15-ig, a nyertes blokkot az értesítést követő 10 napon belül be kell küldeni. A beküldött eredeti blokkok visszaküldésére nincs lehetőség. Egy játékos csak egy nyereményt nyerhet a játék folyamán.

Oldalak