MOL nyereményjáték

 • MOL - Pick szalámis szendvics nyereményjáték
  Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt friss Pick szendvicset a promócióban résztvevő MOL kutakon. A vásárláskor kaparós sorsjegyet kapsz ajándékba, mellyel azonnali nyereményt nyerhetsz. Multipont kártyát használó vásárló automatikusan részt vesz a sorsoláson.
 • „Palackos PB-Gáz akció!”
  Cseréld ki a nyereményjáték időtartama alatt a11,5 kg-os töltetsúlyú PB-gáz palackod a promócióban résztvevő MOL kutak valamelyikén. Ha fizetéskor használod MOL Multipont kártyádat, akkor automatikusan rész veszel a sorsoláson. Az Akció ideje alatt egy vásárló több alkalommal is részt vehet sorsoláson, ha teljesíti a jelen részvételi szabályzatban foglalt feltételeket; minél több alkalommal cserél 11,5 kg-os töltetsúlyú PB palackot, annál nagyobb eséllyel indul a nyereményekért. A sorsoláskor a vásárlási alkalom – a pénztári tranzakció – számít. A heti sorsolásokon, melyek során 4 db 11,5
 • MOL Blaupunkt nyereményjáték
  Vásárolj tetszőleges terméket vagy szolgáltatást bármely MOL töltőállomáson, és minden elköltött 2000 Ft után 1 db matricát kapsz a pénztárnál. Egy vásárlás alkalmával maximum 15 db matrica kapható. Gyűjtsd össze a megfelelő számú matricát, ragaszd be a matricagyűjtő oldalra, és vásárold meg a Blaupunkt termékeket akár 60% kedvezménnyel a résztvevő töltőállomásokon*. A termékek kedvezményes megvásárlásához 5 db matricát kell gyűjteni.
 • Mol - használt étolaj
  Adj le a nyereményjáték időtartama alatt a promócióban résztvevő 184 MOL töltőállomás valamelyikén minimum 1 deciliter használt sütőolajat. A sorsjegyhez jutás feltétele, hogy minimum 1 deciliter használt sütőolajat vigyen be a mellékletben található résztvevő MOL kutak és töltőállomások valamelyikébe. Minden bevitt használt sütőolaj után 1 sorsjegy jár. A kapott sorsjegyen lévő kódot töltsd fel a http://www.jatekamollal.hu/ játék oldalon. A választható úti célok száma minden liter használt sütőolajjal nő!
 • MOL nyereményjáték - Multipont
  PÖRGESD FEL KEREK TÍZESRE, ÉS NYERJ! Kerek 10 literenként tízszer több multipont jár, és egy iphone 7-es is a tiéd lehet. Látogass el valamelyik MOL töltőállomásra, pörgesd fel kerek tízesre a számlálót, és a jutalmad nem marad el! Kerek 20, 30, 40, 50, 60 vagy 70 liter tankolása esetén, a normál pontadáson felül tízszer annyi Multipontot írunk jóvá a számládon, mint a tankolt literek száma, vagyis 200, 300, 400, 500, 600 illetve 700 pontot töltünk fel Multipont kártyádra! Ha nemcsak ügyes vagy, de szerencsés is, akkor hetente megnyerheted a három iPhone 7 egyikét!
 • MOL nyereményjáték
  Mi már a rájátszásra tankolunk! Vásárolj vagy tankolj a nyereményjáték időtartama alatt legalább 5.000 Ft-ért valamelyik kijelölt MOL töltőállomáson. A vásárlást igazoló blokkot regisztráld a https://jatekamollal.hu/ játék oldalon. A vásárlást igazoló blokkot őrizd meg. Egy vásárló a promóció ideje alatt csak egy alkalommal nyerhet.
 • MOL nyereményjáték
  Ünnepeljünk együtt! Tankolj vagy vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt tetszőleges terméket, vagy szolgáltatást a promócióba résztvevő MOL-töltőállomásokon és minden elköltött 1.000 Ft után - kivéve a Marché éttermek termékeit és szolgáltatásait– 1 db matricát kapsz a pénztárnál. Gyűjts össze 5 - 10 matricát a pontgyűjtő füzetben, és vedd meg az akcióban résztvevő Sencor termékek egyikét rendkívül kedvező áron. Egy tranzakcióban legfeljebb 30 db matrica adható ki.
 • MOL nyereményjáték "Nyerj álomdöntőt otthonodba!" - foci EB
  "Nyerj álomdöntőt otthonodba!" Vásárolj vagy tankolj a promóció időtartama alatt legalább 8.000 Ft-ért valamelyik MOL töltőállomáson. A vásárlást igazoló blokkot regisztráld a http://aszurkolobennedvan.hu/eb-nyeremenyjatek játék oldalon. A vásárlást igazoló blokkot őrizd meg. Egy vásárló az akció ideje alatt csak egy alkalommal nyerhet.
 • „Olajszintméréssel kijuthat Braziliába!” MOL nyereményjáték
  Ellenőriztesd a nyereményjáték időtartama alatt gépkocsid olajszintjét a promócióban résztvevő MOL-töltőállomásokon. (Az olajszint mérés ingyenesen kérhető.) Töltsd ki a kapott nyereményszelvényt és dobd a töltőállomáson elhelyezett gyűjtőurnába. A sorsoláson minden játékos egyetlent pályázattal vehet részt. A promócióban résztvevő töltőállomások: http://mol.hu/ oldalon.
 • Nyereményjáték-MOL „Váltsa be pontjait és nyerjen"
  „Váltsa be pontjait és nyerjen" Tankolj vagy vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt legalább 100 multipont értékben bármely magyarországi MOL töltőállomáson. A vásárláskor kapott nyugtát/számlát regisztráld a http://jatekamollal.hu/regisztracio/ játék oldalon. Egy vásárló a promóció ideje alatt többször is játszhat, de csak egy alkalommal nyerhet. Sorsolás: keddenként. 2016. március 8. 2016. március 15. 2016. március 22. 2016. március 29 2016. április 05. 2016. április 12. 2016. április 19. 2016. április 26. 2016.május 3.

Oldalak