Kinder nyeremenyjatek

 •  Kinder nyereményjáték- Kerékre fel!
  Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt 599 Ft értékben promóciós Kinder termékeket. A vásárlást igazoló blokk adatait regisztráld a http://www.kerekrefel.hu/ játék oldalon. A vásárlást igazoló blokkot őrizd meg. Egy játékos a játék teljes időtartama alatt legfeljebb 3 napi nyereményt, egy heti és egy főnyereményt nyerhet. A promócióban résztvevő termékek: - Kinder Tejszelet 28 g, - Kinder Tejszelet 5x28 g, - Kinder Pinguí 30 g, - Kinder Pinguí 4x30 g, - Kinder Pinguí kókusz 30 g, - Kinder Pinguí málna 32 g, - Kinder Maxi King 35 g, - Kinder Maxi King 3x35 g,
 • "Kinder Nap" „Irány a királyság!” Kinder nyereményjáték
  Kinder Nap „Irány a királyság!” Vásárolj nyereményjáték időtartama alatt egyszerre legalább 1000 Ft értékben KINDER termékeket. A vásárlást igazoló bizonylatot regisztráld a http://www.kindernap.hu/ játék oldalon. A vásárlást igazoló bizonylatot 2016. június 30-ig őrizd meg, a nyertes blokk fotóját az értesítést követő 5 munkanapon belül be kell küldeni a kindernap@kindernap.hu e-mail címre. Az adatok felöltése után azonnal e-mail üzenetet kapsz, amelyből megtud, nyertél-e az adott kóddal.
 • Kinder „Készítsünk saját csomagolást!”
  Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt promóciós csomagolású, 100 g-os Kinder Chocolate terméket. Töltsd fel a csomagolás belső oldalán lévő 16 jegyű, egyedi promóciós kódot a faceofkinder.kinder.com/hu weboldalon . Sorsolás: hétfőnként 11 órakor.
 • "15 millió a 15 éves Reáltól" Reál nyereményjáték

  15 millió a 15 éves Reáltól!! Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt magyarországi Reál üzleteiben 3.000 Ft felett és legalább 5 terméket a promócióban résztvevő márkákból. A pénztárnál egy kaparós sorsjegyet kapsz, mellyel 3 féle módon nyerhetsz:
  1. azonnali nyeremény.
  2. Küldd be SMS-ben a 06-30/5555-575-ös telefonszámra a nyeretlen sorsjegy sorszámát és a vásárlás pontos összegét #-tel elválasztva:
  Minta SMS: 1234567#3456
  Ha nyersz, a sorsjegyet a vásárlást igazoló blokkal együtt be kell küldeni.

 • Kinder Schoko-Bons Promóció

  Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt a promócióban résztveő, Kinder Schoko-Bons 46g-os és/vagy 125g-os kiszerelésű termékeket legalább 450 Ft értékben. A vásárlást követően adataiddal illetve a vásárlást igazoló nyugta adataival regisztrálj a http://www.televidamsaggal.hu/agegate játék oldalán.
  A vásárlást igazoló blokkot őrizd meg.
  Egy személy a Promóció során csak egyszer regisztrálhat, egy e-mail címről.

 • "Add át magad a pillanatnak" Kinder Bueno nyereményjáték

  "Add át magad a pillanatnak" Vásárolj legalább egy Kinder Bueno szeletet! Töltsd fel a promóciós csomagolású Kinder Bueno csomagolásában található kódot a http://buenopillanatok.hu/ játék oldalán.
  és válassz kategóriát, játssz a nyereményekért.
  A fődíjakat a nyeretlen kódokat feltöltők között sorsolják ki.
  Töltsél fel minél több kódot növeld az esélyeidet a nyerő pillanatok nyereményeire és a fődíjra!

 • "Add át magad a pillanatnak" Kinder Bueno nyereményjáték

  Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt Kinder Bueno promóciós csomagolású terméket.
  A vásárlást követően adataidat illetve a Kinder Bueno csomagolásában található kód adatit töltsd fel a http://buenopillanatok.hu/belepes?rdu=et3d0NnlhG%2FbytqcgVqLsMjTlA%3D%3D
  játék oldalán.
  A regisztrációt követően válassz kategóriát, játssz az értékes nyereményekért.
  A fődíjakat a nyeretlen kódokat feltöltők között sorsolják ki.

 • Kinder Nap! Nyereményjáték

  Szeretné, ha gyereknapon egy igazán különleges programmal lephetné meg gyermekét? Nyerjen családi belépőt a Kinder világába és ajándékozzon izgalmas élményeket, és sok örömet szeretteinek az idei gyereknapon!

  Vásároljon Kinder termékeket legalább 1000 Ft értékben, majd a regisztráció után töltse fel a blokkon található AP kódot, a vásárlás pontos dátumát, valamint a vásárlás végösszegét. A feltöltés után jelölje meg, hogy mely időpontban, illetve hány fővel kíván részt venni a rendezvényen. A kódfeltöltést követően letöltheti és kinyomtathatja belépőjegyét.*

 • „Kit rejt az édes arc?" Kinder nyereményjáték

  A Ferrero Magyarország Kft, keresi a Kinder új arcait !
  A nyereményjáték három részből áll.
  1. Nevezés az Édes Arc játékra:
  Regisztrálj a http://www.edesarc.hu/regisztracio oldalon személyes adataid megadásával.
  Vásárolj egy promóciós csomagolású, 100 grammos Kinder Chocolate terméket és töltsd fel a csomagolás belsejében talált kódot.
  Nevezd be gyermeked fotóját a gyermek adatainak megadásával a játékba, töltsd fel gyermeked arcképét.

 • Kinder Bueno nyereményjáték

  Vásárolj akciós csomagolású Kinder Bueno terméket, regisztrálj és töltsd fel a csomagolásban található 16 jegyű kódot a http://enidom.hu/ Kódfeltöltés oldalon. A feltöltött kódokat váltsd be a kívánt nyeremény kuponokra, az 1 milliós csomagra, DKNY karórára, vagy a fődíjra.
  A kódos termékcsomagolásokat a játék végéig őrizd meg. A nyertes kódot tartalmazó csomagolásokat be kell küldeni vagy be kell mutatni.
  Egy játékos a promóció ideje alatt egy fajta heti nyereményt csak egyszer nyerhet meg.

Oldalak