Theodora nyereményjáték

 • Nyerj a 110 éves Theodorával!
  Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt promóciós csomagolású Theodora terméket és gyűjtsd a kódos kupakokat. Töltsd fel a kupak belsejében található alfanumerikus kódot a http://theodora110.hu/ játék oldalon. A promócióban a Kereki 1,5 literes szénsavas, szénsavmentes és enyhe termékek, illetve a Kékkúti 1,5 literes szénsavmentes termékek vesznek részt! A kódos kupakot őrizd meg!
 • Anya csak egy van, legyen Övé a Reál karácsonyi ajándéka!
  Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt bármely Reál Élelmiszer, ReálPONT vagy Reál Prémium üzletben egy alkalommal (egy blokkon) legalább 2.000 Ft értékben úgy, hogy legyen legalább 5 db kiemelt termék a blokkon. Promóciós termék: 2016.11.02-11.30. között: Amodent, Domestos, Dr.Oetker, Gyermelyi, Horváth Rozi, Kotányi, Mondelez, Pick, Pöttyös 2016.12.01-12.11. között: Pick, Gyermelyi, Dr.Oetker, Mondelez, Tchibo, Rama, Rauch, Theodora, Baba, Dove A vásárlást igazoló blokk képét töltsd fel a http://anyacsakegyvan.real.hu/urlap.php játék oldalon.
 • Theodora nyereményjáték - TESCO
  Fedezd fel a természetet a Theodora-val! Vásárolj a promóció időtartama alatt 6 db bármilyen 1,5 literes Theodora terméket bármely Tesco áruházban. Töltsd fel a vásárlást igazoló blokk adatait a http://theodorajatek.hu/ játék oldalon. A vásárlást igazoló blokkot őrizd meg!
 • THEODORA – LIDL nyereményjáték
  Fedezd fel a Káli-medence szépségét a Theodorával! Vásárolj a promóció időtartama alatt bármely Lidl áruházban 6 palack 1,5 literes Theodora ásványvizet. A vásárlást igazoló blokk adatait regisztráld a http://theodorajatek.hu/ játék oldalon. A vásárlást igazoló blokkot őrizd meg. Egy játékos legfeljebb három nyeremény megnyerésére lehet jogosult.
 • "Finom ízekkel hazait nyerhet!"

  Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt egy vásárlás alkalmával bármelyik magyarországi Coop üzletben 1 db Boci táblás vagy szeletes, 1 db Balaton, 1 db Maggi és 1 db Theodora terméket, és küld be SMS-ben a blokkon található AP-kódot a vásárlás pontos dátumával (óra, perc), a minta szerint a 06 30 7749233-as nem emelt díjas telefonszámra, így részt vehetsz a sorsoláson.
  Minta SMS: APA12345678 2015.09.01 00:01 vagy AP123456789 2015.09.01 00:01
  A vásárlást igazoló blokkot őrizd meg, a nyertes blokkot be kell küldeni!

 • Theodora nyereményjáték

  Merülj el a Theodora nyári nyereménytengerében! Vásárolj a promócióban résztvevő ezüst kupakos 1,5 literes Theodora ásványvízet, töltsd fel a kupakban található kódot a http://www.kekkuti.hu/theodora-info/nyeremenyjatek/index.html játék oldalon.
  A nyereményjátékban csak az ezüst kupakos 1,5 literes Theodora ásványvizek vesznek részt.
  A kupakot őrizd meg.
  A további részletekért nézz vissza később.

 • Lidl -Töltsd fel a kosaradat a Theodora támogatásával!

  Vásárolj a magyarországi Lidl áruházakban egyszerre 6 db bármilyen Theodora ásványvizet.
  A vásárlást igazoló blokk adatait küldd be SMS-ben a 06-30-774 9189 as telefonszámra.
  Minta SMS: nyugtaszám-dátum*időpont
  Minta SMS: 0055/00809*20141030*0859
  A nyertes blokkot az értesítést követő 10 naptári napon belül be kell küldeni.
  A játékban valamennyi magyarországi LIDL áruház részt vesz, az áruházak pontos címe megtalálható
  a www.lidl.hu weboldalon.

 • Egy milliós csobbanás a Theodorával!

  Vásárolj egyszerre, legalább 3 db (1,5 l-es, 0,5 l-es és/vagy 0,33 l-es) Theodora ásványvizet. A vásárlást igazoló blokkal regisztrálj a http://www.theodora.hu/ oldalon.
  A vásárlást igazoló blokkot őrizd meg, a nyertes blokkot be kell küldened.

 • "Nyerj új lendületet a Theodorával!"

  Vásárolj egyszerre, egy blokkon legalább 3 db promócióban résztvevő Theodora ásványvizet.
  A vásárlást igazoló blokkot regisztráld a www.theodora.hu játék oldalán.
  A vásárlást igazoló blokkot őrizd meg, mert a nyeremény átvételénél szükséged lesz rá!

 • Theodora nyereményjáték

  Regisztráció után gyűjts pontokat a Theodora Balatoni Céllövölde játékában és ha közte vagy a 30 legtöbb pontot gyűjtött játékosnak részt vehetsz a sorsoláson a nyereményekért.