SPAR nyereményjatek

 • SPAR nyereményjáték - SPAR osztálykirándulás
  Vásárolj a promóció időtartama alatt bármely SPAR-csoporthoz tartozó üzletben 5000 Ft feletti összegben. A vásárlást igazoló blokkot regisztráld a https://nyeremenyjatek.spar.hu/osztalykirandulas játék oldalon, az általad benevezett/kiválasztott osztály javára. Töltsd fel a blokkon szereplő az extra pontos termékek adatait is, mert plusz ponto(ka)t kaphatsz. A sorsoláson való részvétel feltétele osztályonként legalább 750 pont összegyűjtése. 1 db minimum 5001 Ft értékű vásárlást igazoló blokk 10 pontot ér.
 • Lipton nyereményjáték
  Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt bármely SPAR, INTERSPAR üzletben legalább 1000 Ft értékben Lipton forró teát. A vásárlást igazoló blokk adatait regisztráld a https://www.unileverjatek.hu/lipton játék oldalon, vagy küldd be SMS-ben a 06-20-552-4557 telefonszámra. SMS minta: LIPTON*AP*dátum*időpont SMS minta: LIPTON*A012345678*20180201*12:00 A Lipton Ice teák nem vesznek részt a játékban. A vásárlást igazoló blokkot őrizd meg, az eredeti nyertes blokkot be kell küldeni.
 • Nyerj Knorr thermo bögrét!
  Vásárolj a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. és a Spar partnerek magyarországi üzletekben Knorr instantlevesek, ill. Snacky termékek* közül bármely 4 darabot 2018. január 11. és 2018. január 24. között és küldd be pályázatod. Az első 300 beküldő ajándéka egy Knorr thermo bögre. * A játékban a következő Knorr termékek vesznek részt: Knorr Cup a Soup instantlevesek 12g-22g Knorr Cup a Soup instantlevesek dobozban 3*9g, 3*12g és 3*16g Knorr Snacky (Noodles) tésztás ételek 57g-61g
 • NYERJ AZ ACTIVIÁVAL, ÉS KEZDD BELÜL A TÖRŐDÉST!
  Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt bármilyen Activia terméket egyidejűleg legalább 499 Ft értékben. A vásárlást igazoló blokk adatait regisztráld a https://erezdjolmagad.activia.hu/ játék oldalon. A vásárlást igazoló blokkot őrizd meg, a nyertes blokkot be kell küldeni. A promócióban csak a magyarországi SPAR, INTERSPAR, ALDI, AUCHAN, PRÍMA, CBA, LIDL, PENNY, TESCO, METRO, COOP vagy REÁL üzletek vesznek részt.
 • Rama nyereményjáték - SPAR, INTERSPAR, SPAR PARTNER
  Nyerj Bosch robotképet a Rama-val! Vásárolj a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. és a Spar partnerek magyarországi üzletekben legalább egyet a felsorolt* Rama csészés margarinok közül 2017. december 7. és 2017. december 13. között és a tied lehet az 5db Bosch MUM 57860 konyhai robotgép egyike. * A Játékban részt vevő Rama margarinok: RAMA tégelyes 500g Classic RAMA tégelyes 500g Sós RAMA tégelyes 500g with yoghurt RAMA tégelyes 500g Multivita RAMA tégelyes 400g Gold Vajas íz RAMA tégelyes 400g Olivio RAMA tégelyes 320g Aero
 • K&K Family Le Gusto nyereményjáték - SPAR, INTERSPAR
  Vásárol aj promóció időtartama alatt legalább 1 csomag K&K Family Le Gusto salátát bármely SPAR, INTERSPAR, City SPAR, SPAR partner és SPAR market áruházban. A vásárlást igazoló blokk adatait töltsd fel a https://nyeremenyjatek.spar.hu/jatsszon-a-kk-family-vel játék oldalon. A vásárlást igazoló blokkot őrizd meg, a nyertes blokkot be kell küldeni. A SPAR Express és DESPAR üzletek a promócióban nem vesznek részt.
 • SPAR, INTERSPAR - NESCAFÉ Dolce Gusto nyereményjáték
  Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt bármely, az akcióban résztvevő, SPAR, INTERSPAR vagy SPAR PARTNER üzletben bármiyen NESCAFÉ® Dolce Gusto® kávéfőző gépet és/vagy NESCAFÉ® Dolce Gusto® dobozos kapszulát összesen legalább 15.000 Ft értékben. A vásárlást igazoló blokko(ka)t regisztráld, töltsd fel a https://www.dolce-gusto.hu/spar játék oldalon. A vásárlást igazoló blokko(ka)t őrizd meg.
 • Nyerj a Nestlével!
  Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt bármely SPAR vagy INTERSPAR áruházban a promócióban résztvevő Nestlé (Maggi, Boci, Nescafé, Nescafé Dolce Gusto, Balaton, Nesquik, Purina, Nestlé, Beba, termékeket egyidejűleg minimum 500 Ft értékben. A vásárlást igazoló blokk adatait töltsd fel a https://www.nyerjanestlevel.hu/ játék oldalon. A vásárlást igazoló blokkot őrizd meg.
 • Herz nyereményjáték - SPAR, INTERSPAR
  Változatosságra éhezel? Irány Las Vegas! Vásárolj a promóció időtartama alatt SPAR vagy INTERSPAR üzletekben 2 db HERZ terméket és legyen Tiéd értékes nyereményeink egyike! A vásárlást igazoló blokkot regisztráld a http://herzjatek.hu/ játék oldalon. A vásárlást igazoló blokkot őrizd meg. A nyertes blokkot a bekéréstől számított 10 munkanapon belül be kell küldeni
 • Rama nyereményjáték - SPAR
  Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt bármely SPAR vagy SPAR Partner üzletben 2 db Rama csészés margarint. A vásárlást igazoló blokk adatait regisztráld a http://www.unileverjatek.hu/ramaspar játék oldalon. vagy küldd be SMS-ben a 06-20-552-4557-es telefonszámra. SMS minta: RAMA*AP*dátum*időpont SMS minta: RAMA*A012345678*20170525*12:00 A játékban nem vesz részt a 250g-os Rama Classic margarin, valamint a Rama sütőmargarinok. A vásárlást igazoló blokkot őrizd meg, az eredeti nyertes blokkot be kell küldeni.

Oldalak