SPAR nyereményjatek

 • Rama nyereményjáték - SPAR, INTERSPAR, SPAR PARTNER
  Nyerj Bosch robotképet a Rama-val! Vásárolj a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. és a Spar partnerek magyarországi üzletekben legalább egyet a felsorolt* Rama csészés margarinok közül 2017. december 7. és 2017. december 13. között és a tied lehet az 5db Bosch MUM 57860 konyhai robotgép egyike. * A Játékban részt vevő Rama margarinok: RAMA tégelyes 500g Classic RAMA tégelyes 500g Sós RAMA tégelyes 500g with yoghurt RAMA tégelyes 500g Multivita RAMA tégelyes 400g Gold Vajas íz RAMA tégelyes 400g Olivio RAMA tégelyes 320g Aero
 • K&K Family Le Gusto nyereményjáték - SPAR, INTERSPAR
  Vásárol aj promóció időtartama alatt legalább 1 csomag K&K Family Le Gusto salátát bármely SPAR, INTERSPAR, City SPAR, SPAR partner és SPAR market áruházban. A vásárlást igazoló blokk adatait töltsd fel a https://nyeremenyjatek.spar.hu/jatsszon-a-kk-family-vel játék oldalon. A vásárlást igazoló blokkot őrizd meg, a nyertes blokkot be kell küldeni. A SPAR Express és DESPAR üzletek a promócióban nem vesznek részt.
 • SPAR, INTERSPAR - NESCAFÉ Dolce Gusto nyereményjáték
  Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt bármely, az akcióban résztvevő, SPAR, INTERSPAR vagy SPAR PARTNER üzletben bármiyen NESCAFÉ® Dolce Gusto® kávéfőző gépet és/vagy NESCAFÉ® Dolce Gusto® dobozos kapszulát összesen legalább 15.000 Ft értékben. A vásárlást igazoló blokko(ka)t regisztráld, töltsd fel a https://www.dolce-gusto.hu/spar játék oldalon. A vásárlást igazoló blokko(ka)t őrizd meg.
 • Nyerj a Nestlével!
  Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt bármely SPAR vagy INTERSPAR áruházban a promócióban résztvevő Nestlé (Maggi, Boci, Nescafé, Nescafé Dolce Gusto, Balaton, Nesquik, Purina, Nestlé, Beba, termékeket egyidejűleg minimum 500 Ft értékben. A vásárlást igazoló blokk adatait töltsd fel a https://www.nyerjanestlevel.hu/ játék oldalon. A vásárlást igazoló blokkot őrizd meg.
 • Herz nyereményjáték - SPAR, INTERSPAR
  Változatosságra éhezel? Irány Las Vegas! Vásárolj a promóció időtartama alatt SPAR vagy INTERSPAR üzletekben 2 db HERZ terméket és legyen Tiéd értékes nyereményeink egyike! A vásárlást igazoló blokkot regisztráld a http://herzjatek.hu/ játék oldalon. A vásárlást igazoló blokkot őrizd meg. A nyertes blokkot a bekéréstől számított 10 munkanapon belül be kell küldeni
 • Rama nyereményjáték - SPAR
  Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt bármely SPAR vagy SPAR Partner üzletben 2 db Rama csészés margarint. A vásárlást igazoló blokk adatait regisztráld a http://www.unileverjatek.hu/ramaspar játék oldalon. vagy küldd be SMS-ben a 06-20-552-4557-es telefonszámra. SMS minta: RAMA*AP*dátum*időpont SMS minta: RAMA*A012345678*20170525*12:00 A játékban nem vesz részt a 250g-os Rama Classic margarin, valamint a Rama sütőmargarinok. A vásárlást igazoló blokkot őrizd meg, az eredeti nyertes blokkot be kell küldeni.
 • Dr. Oetker Ristorante pizza nyereményjáték - SPAR, INTERSPAR
  Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt bármely SPAR, INTERSPAR, City SPAR, SPAR Partner vagy SPAR market üzletben egyszerre legalább 2 db Dr. Oetker Ristorante gyorsfagyasztott pizzát. A vásárlást igazoló blokkal regisztrálj a http://www.nyeremenyjatek.spar.hu játék oldalon. A SPAR Express és DESPAR üzletek a promócióban nem vesznek részt. A vásárlást igazoló blokkot őrizd meg.
 • Nyerjen naponta egy grillsütőt!
  Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. és a SPAR Partnerek magyarországi üzleteiben legalább 1000 Ft értékben Globus Ketchup, Globus Majonéz, Globus Mustár, Hellmann’s Ketchup, Hellmann’s Majonéz, Hellmann’s grillszósz, Hellmann’s salátaöntet termékek közül. A vásárlást igazoló blokk adatait regisztráld a http://www.unileverjatek.hu/grill játék oldalon. vagy küldd be SMS-ben a 06-20-552-4557-es telefonszámra. SMS minta: GRILL*AP*dátum*időpont SMS minta: GRILL*A012345678*20170525*12:00
 • Harapj rá az eperre
  Vásárolj a promóció időtartama alatt 1 db limitált nyári epres Knoppers (8 db-os multipakk) terméket a nyereményjátékban résztvevő Spar és Interspar üzletek valamelyikében. A vásárlást igazoló blokkot regisztráld a http://knopperseper-jatek.hu/ játék oldalon. A vásárlást igazoló blokkot őrizd meg!
 • SPAR - Heinz, HP Sauce nyereményjáték
  Vásárolj a promóció időtartama alatt egyidejűleg 2 db tetszőleges Heinz vagy HP Sauce terméket a SPAR áruházlánc üzleteiben. A vásárlást igazoló blokkot regisztráld a http://www.nyerjheinzgrillt.hu/ játék oldalon. A vásárlást igazoló blokkot őrizd meg!

Oldalak