SPAR nyereményjatek

 • Nyerj a Nestlével!
  Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt bármely SPAR vagy INTERSPAR áruházban a promócióban résztvevő Nestlé (Maggi, Boci, Nescafé, Nescafé Dolce Gusto, Balaton, Nesquik, Purina, Nestlé, Beba, termékeket egyidejűleg minimum 500 Ft értékben. A vásárlást igazoló blokk adatait töltsd fel a https://www.nyerjanestlevel.hu/ játék oldalon. A vásárlást igazoló blokkot őrizd meg.
 • Herz nyereményjáték - SPAR, INTERSPAR
  Változatosságra éhezel? Irány Las Vegas! Vásárolj a promóció időtartama alatt SPAR vagy INTERSPAR üzletekben 2 db HERZ terméket és legyen Tiéd értékes nyereményeink egyike! A vásárlást igazoló blokkot regisztráld a http://herzjatek.hu/ játék oldalon. A vásárlást igazoló blokkot őrizd meg. A nyertes blokkot a bekéréstől számított 10 munkanapon belül be kell küldeni
 • Rama nyereményjáték - SPAR
  Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt bármely SPAR vagy SPAR Partner üzletben 2 db Rama csészés margarint. A vásárlást igazoló blokk adatait regisztráld a http://www.unileverjatek.hu/ramaspar játék oldalon. vagy küldd be SMS-ben a 06-20-552-4557-es telefonszámra. SMS minta: RAMA*AP*dátum*időpont SMS minta: RAMA*A012345678*20170525*12:00 A játékban nem vesz részt a 250g-os Rama Classic margarin, valamint a Rama sütőmargarinok. A vásárlást igazoló blokkot őrizd meg, az eredeti nyertes blokkot be kell küldeni.
 • Dr. Oetker Ristorante pizza nyereményjáték - SPAR, INTERSPAR
  Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt bármely SPAR, INTERSPAR, City SPAR, SPAR Partner vagy SPAR market üzletben egyszerre legalább 2 db Dr. Oetker Ristorante gyorsfagyasztott pizzát. A vásárlást igazoló blokkal regisztrálj a http://www.nyeremenyjatek.spar.hu játék oldalon. A SPAR Express és DESPAR üzletek a promócióban nem vesznek részt. A vásárlást igazoló blokkot őrizd meg.
 • Nyerjen naponta egy grillsütőt!
  Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. és a SPAR Partnerek magyarországi üzleteiben legalább 1000 Ft értékben Globus Ketchup, Globus Majonéz, Globus Mustár, Hellmann’s Ketchup, Hellmann’s Majonéz, Hellmann’s grillszósz, Hellmann’s salátaöntet termékek közül. A vásárlást igazoló blokk adatait regisztráld a http://www.unileverjatek.hu/grill játék oldalon. vagy küldd be SMS-ben a 06-20-552-4557-es telefonszámra. SMS minta: GRILL*AP*dátum*időpont SMS minta: GRILL*A012345678*20170525*12:00
 • Harapj rá az eperre
  Vásárolj a promóció időtartama alatt 1 db limitált nyári epres Knoppers (8 db-os multipakk) terméket a nyereményjátékban résztvevő Spar és Interspar üzletek valamelyikében. A vásárlást igazoló blokkot regisztráld a http://knopperseper-jatek.hu/ játék oldalon. A vásárlást igazoló blokkot őrizd meg!
 • SPAR - Heinz, HP Sauce nyereményjáték
  Vásárolj a promóció időtartama alatt egyidejűleg 2 db tetszőleges Heinz vagy HP Sauce terméket a SPAR áruházlánc üzleteiben. A vásárlást igazoló blokkot regisztráld a http://www.nyerjheinzgrillt.hu/ játék oldalon. A vásárlást igazoló blokkot őrizd meg!
 • Add át magad az érzékeidnek, és nyerj az Activia Joghurtitallal!
  Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt 1 db 320 g rammos kiszerelésű Activia Joghurtitalt bármely SPAR vagy INTERSPAR, ALDI, AUCHAN, Príma, CBA, Lidl, Penny, TESCO, METRO, COOP vagy Reál üzletben. A promócióban résztvevő ízek: málna - gránátalmaízű joghurtital, ananász - kókuszízű joghurtital, eper - kiwiízű joghurtital, őszibarack-maracujaízű joghurtital, A vásárlást igazoló blokkot regisztráld a http://drink.activia.hu/ játék oldalon. A vásárlást igazoló blokkot őrizd meg! Sorsolás: 1. 2017.06.26. 2. 2017.07.03. 3. 2017.07.10. 4. 2017.07.17. 5. 2017.07.24. 6. 2017.07.31.
 • Dove, Axe, Rexona - SPAR, INTERSPAR
  Vásárolj a promóció időtartama alatt bármely magyarországi SPAR, INTERSPAR, SPAR Partner üzletben legalább 1000 Ft értékben Dove, Axe és/vagy Rexona terméket. A vásárlást igazoló blokk adatait regisztráld a http://www.unileverjatek.hu/spar játék oldalon, vagy küldd be SMS-ben a 06-20-522-4557-es telefonszámra. Minta SMS: ....*A12345678*20170312*09:05. A vásárlást igazoló blokkot, őrizd meg! Az eredeti nyertes blokkot a bekéréstől számított 10 napon belül be kell küldeni. Azonos telefonszámmal vagy névvel és címmel maximum egy nyeremény nyerhető
 • Tchibo nyereményjáték - SPAR, INTERSPAR
  Vásárolj a promóció időtartama alatt 1 db bármilyen Tchibo márkájú kávéterméket bármely SPAR, INTERSPAR üzletben. A vásárlást igazoló blokkot regisztráld ahttp://www.tchibonyeremeny.hu játék oldalon. A vásárlást igazoló blokkot őrizd meg, az eredeti nyertes blokkot be kell mutatni. A fődíj sorsoláson az a játékos vehet részt, aki legalább 2x1 termékkel pályázott.

Oldalak