"Pepsi Bajnokok Hangja" Pepsi nyereményjáték

"Pepsi Bajnokok Hangja" Pepsi nyereményjáték
Nyereményjáték leírása: 

"Nyerj hetente meccsbelépőt!" Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt promóciós PEPSI terméket, amelynek kupakjában a Játékra vonatkozó kódszámsor található, a kódszámsort regisztrációt követően töltsd fel a www.pepsi.hu weboldalra, vagy (ii) aki a www.bajnokokhangja.hu weboldalon szervezett Játékra a jelen Részvételi és Játékszabályzat elfogadásával, regisztrációt követően jelentkezz (a Játékban a www.bajnokokhangja.hu weboldalon történő részvételnek tehát nem feltétele a LAY’S vagy PEPSI termék vásárlása). A Kampány szempontjából Játékosnak minősül az is, aki a LAY’S „Jobban ízlik vele a foci 2015” elnevezésű nyereményjáték során a www.lays.hu weboldalon regisztrált.

Kód: PEPSI termékek kupakjaiban található kód, amelyet a Játékosnak lehetősége van a www.pepsi.hu vagy a www.bajnokokhangja.hu weboldalon történő regisztrációt követően feltölteni, amelyért a Játékos Globe-ot kap, amellyel növeli a nyerési esélyeit. Minden kódhoz meghatározott mennyiségű Globe tartozik. Egy kódot csak egyszer lehet érvényesíteni. Egy Játékos egy nap legfeljebb 6 (hat) kupak kódot tud érvényesíteni.
Sorsolás: minden naptári hét első munkanapján délután 13:00 órakor.
Játékban résztvevő termékek:

Pepsi Cola 0,5 L
Pepsi Cola 1 L
Pepsi Cola 1,75 L
Pepsi Cola 2,5 L
A Lay’s „Jobban ízlik vele a foci 2015” és a Pepsi " Bajnokok Hangja" játékok felhasználói adatbázisa megegyezik (elég az egyikbe regisztrálni).

Játék kezdete: 
2015-10-05
Játék vége: 
2015-12-20
Sorsolás időpontja: 
2015-12-20
Nyeremények: 

Heti 2 db, összesen 22 db, Playstation 4.
Heti 3 db, összesen 33 db, UEFA Champions League páros belépő (2 db belépő + oda-vissza repülőjegy + szállás + külföldi repülőtéri transzfer + vízumdíj).

Hozzászólások

Nem cáfolom a commenteket,mert mind igaz! A colával feltunningolhatod magadat, sokan csak ámítanak, a nyeremény pedig egy csoda volna a Camp Nou -stadionban Messiékkel!

Az életem legnagyobb öröme lenne ha ilyen nagy nyereményeket nyernék

Nagyvonalú felajánlás volt ez a Pepsitől és persze a Laystől. Azért a PS4-nek nagyon tudnék örülni, de egy emlék lenne kedvenc csapatomat a BL-ben élőben a stadionból buzdítani!